Under denna rubriken finner du de flesta som du kan behöva kontakta. Förbundet är uppdelat i regioner och de finner du under Vi finns över hela landet. Där finns också kontaktpersoner till våra medlemsföreningar.

Under Vi på kansliet finner du de som arbetar på vårt kansli i Stockholm och som kan hjälpa dig och ge svar på dina frågor. De svarar på telefon under vissa tider och du kan även mejla dem om du tycker det är det bästa.

Vår styrelse är en adresslista på alla som är invalda i Förbundsstyrelsen under kongressperioden (2013-2017).

Förbundet startade redan år 1921. Vi har gjort en video till vårt 90-årsjubileum där du kan se en hel del av vår fascinerande historia. Den finner du på länken längst ner.