Förmåner

Medlemsförmåner & rabatter

Rabatterbjudanden

Ny medlemsrabatt hos
ARS & Nakaya
10% på beskärningsverktyg från ARS/Nakaya. (Gäller ej stegar, el- och batteriverktyg). I tidningen Koloniträdgården hittar du rabattkoden som du anger i kassan.
www.ars-tools.se.

Bulbs.se – Perenner, lökar och knölar
15% rabatt (ej på storpack) på knölar, lökar och barrotade perenner av högsta kvalitet. I tidningen Koloniträdgården hittar du rabattkoden som du anger i kassan. www.bulbs.se

Färg hos Flügger
Flügger erbjuder 20% rabatt på färg, 10 – 20% på tapeter, samt 10% på tillbehör. Gäller i Flüggers egna butiker, ej i deras franchisebutiker. Titta i Koloniträdgården, kontakta styrelse eller förbundskansli för rabattkod. Uppge att koden går till ”kolonistugeägarrabatt för Koloniträdgårdsförbundet”. Gäller även odlingslotter. En del koloniföreningar har separata avtal med enskilda butiker, vilket gör att det kan vara svårt för din butik att hitta förbundet och inte enskild förening. Och då riskerar du att få en sämre rabatt än den förbundet förhandlat fram. 

Fritidshusförsäkring hos Folksam
Kolonister i förbundets medlemsföreningar får 10% rabatt på fritidshusförsäkringar hos Folksam. Uppge din förenings namn och att föreningen är medlem i Koloniträdgårds­förbundet, vid beställning.

Rabatt hos grdn.tech
grdn.tech säljer smarta trädgårdsstål, odlingslådor, driv-/planteringsbänkar och erbjuder 10% rabatt på hela sortimentet. Beställning görs på grdn.tech. Titta i Koloniträdgården, kontakta styrelse eller förbundskansli för rabattkod.

Frörabatt hos Impecta
Impecta erbjuder 10% rabatt vid köp av fröer via impecta.se. Titta i Koloniträdgården,  kontakta styrelse eller förbundskansli för rabattkod. Rabatten gäller endast vid köp via hemsidan och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Bokashi och EM till 20% rabatt

20% rabatt på Bokashi, Microferm (flytande effektiva mikroorganismer) och andra naturliga produkter till din odling.

Gäller hela sortimentet på www.agriton.se, utom Aquamixen. Rabattkod hittar du i tidningen Koloniträdgården.

Guldkannan Towa
Vi ger 10 % rabatt vid köp av Guldkannan Towa© – en kombinerad potta och vattenkanna för värdefull växtnäring och ekologiskt kretslopp i vardagen. Pris med rabatt 810:- (ordinarie pris 900:-). Vid beställning anger du koden på hemsidan www.guldkannan.se. Koden hittar du i tidningen Koloniträdgården. Odla med guldvatten i din trädgård för att ge jord och växter all den näring de behöver. Guldkannan är en miljö – och designprisad produkt för ekologiskt kretslopp i vardagen. Svensk idé, form och produktion. Läs mer om klimatarbete på www.guldkannan.se

Wexthuset.com
Wexthuset.com är en trädgårdsbutik på nätet som har massor av användbara produkter för odling och trädgårdsskötsel. De har även fröer, plantor och växthus. Hos dom får du 10% rabatt som medlem i en av förbundets medlemsföreningar. Rabattkoden hittar du i tidningen Koloniträdgården.

Sneckenström 
10% rabatt på sneckenstrom.se som har produkter för grönsaksodlare: fröer, belysning, bevattning, näring (2 pyralidfria) mm. Ej rabatt på frakten. www.sneckenstrom.se/
Rabattkoden hittar du i tidningen Koloniträdgården.

Dooek
15 % på bivaxdukar. Med bivaxdukar kan du skippa plastfolien. Dooek har bivaxdukar i alla storlkear, på rulle och som påsar och ger 15 % på köp via dooek.com med rabattkod som du hittar i tidningen Koloniträdgården.

Rabattkoder samt information om hur du beställer hittar du i tidningen Koloniträdgården