Medlemsrabatter

2023 ser rabatterna ut så här.

Rabatt hos grdn.tech
grdn.tech säljer smarta trädgårdsstål, odlingslådor och driv-/planteringsbänkar. Medlemmar får 10% rabatt på hela sortimentet. Beställning görs på www.grdn.tech Använd rabattkod: koloni23 vid beställning.

Frörabatt hos Impecta 
Impecta erbjuder 10% vid köp av fröer via www.impecta.se
Använd rabattkod: 23KOLONI. Rabatten gäller endast köp av fröer via hemsidan och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Flügger Färg 
Flügger erbjuder 20% rabatt på färg, 10 – 20% på tapeter, samt 10% på tillbehör. Uppge rabattnummer: 36201. Observera att en del föreningar har egna rabatter som ligger inlagda i Flüggers system. För att få rätt rabatt är det viktigt att kolonisten dels anger rabattkoden OCH säger att den gäller ”kolonistugeägarrabatt för Koloniträdgårdsförbundet”. Den gäller självklart för odlingslotter också. Rabatten i Flüggers egna butiker (ej franchise). Dessa butiker hittar ni här: https://www.flugger.se Du kan även handla direkt från onlinebutinen. Ange då rabattkoden Koloni2023 i kassan.

Fritidshusförsäkring hos Folksam  
Kolonister i förbundets medlemsföreningar får 10% i rabatt på fritidshusförsäkringar hos Folksam. Uppge din förenings namn och att föreningen är medlem i förbundet vid beställning. 

10  % hos Wexthuset
Wexthuset.com är en trädgårdsbutik på nätet som har massor av användbara produkter för odling och trädgårdsskötsel. De har även fröer, plantor och växthus. Med rabattkod: solros22 får du 10% rabatt. www.wexthuset.com

Guldkannan Towa 
10% rabatt på Guldkannan Towa – en kombinerad potta och vattenkanna för värdefull växtnäring och ekologiskt kretslopp på kolonin. Pris 900 kr. Med 10% rabatt blir priset 810 kr. Lägg in koden direkt påhemsidan.  Beställ genom att skriva in rabattkoden KOLONI23 
www.guldkannan.se

Odla med guldvatten i din trädgård för att ge jord och växter all den näring de behöver. Guldkannan är en miljö -och designprisad produkt för ekologiskt kretslopp i vardagen. Svensk idé, form och produktion.

Bokashi och EM till 20% rabatt

20% rabatt på Bokashi, Microferm (flytande effektiva mikroorganismer) och andra naturliga produkter till din odling.

Gäller hela sortimentet på www.agriton.se, utom Aquamixen. Rabattkod: koloni23

Bulbs.se 
15% rabatt (ej på storpack) på knölar, lökar och barrotade perenner av högsta kvalitet. Ange rabattkod KTF2023 i kassan. www.bulbs.se.

ARS & Nakaya
10 % på beskärningsverktyg från ARS/Nakaya. (Gäller ej stegar, el-eller batteriverktyg). Ange rabattkod KOL10 i kassan. www.ars-tools.se

Sneckenström

10% rabatt på sneckenstrom.se som har produkter för grönsaksodlare: fröer, belysning, bevattning, näring (2 pyralidfria) mm. Rabattkod: Cucumis. Ej rabatt på frakten. www.sneckenstrom.se/

Dooek

15 % på bivaxdukar. Med bivaxdukar kan du skipa plastfolien. Dooek har bivaxdukar i olika storlekar, på rulle och som påsar och ger 15 % på köp via dooek.com med rabattkoden: bivaxduk23.