Nolia Trädgård 2023

Träffa oss på Nolia Trädgård i Umeå den 21-23 april 
Kom och prata koloniliv med kolonister från våra medlemsföreningar i Västerbotten. Du hittar oss i monter R4. I montern berättar vi mer om fördelarna med att odla i förening. Hur vår hälsa påverkas positivt av odlingsgemenskap, grönsaker och blommor. Vi delar också med oss av vår kunskap om odling, natur och miljö. Du får tips på hur du ökar den biologiska mångfalden och odlar hållbart. I år lägger vi lite extra fokus på vårt riksövergripande tema den levande jorden. Alla barn som besöker mässan bjuds in till en egen barnhörna där de får färglägga och lära sig mer om alla djur och organismer som bor i jorden.

Billigare inträde för dig som är kolonist

20% rabatt på inträdet för kolonister i våra medlemsföreningar (80 kr i stället för 100 kr, max 2 biljetter). Se kupong på sid 47 i senaste numret av tidningen Koloniträdgården.

Informationsmöte för intresserade föreningar på mässan den 23 april kl. 10.00

Odlingsföreningar som ännu inte är medlemmar i Koloniträdgårdförbundet är välkomna på informationsträff under söndagen. Då berättar vi mer om vår verksamhet och det stöd som våra medlemsföreningar får i styrelsearbete, juridik, ekonomi och administration. Vi presenterar våra förmånliga försäkringar, lånemöjligheter, medlemsrabatter och vår medlemstidning Koloniträdgården som tillhandahålls vid medlemskap i Koloniträdgårdsförbundet.

Läs inbjudan till intresserade föreningar i pdf >>

Kontakt:

Ann-Marie Lindgren, 070-360 91 74 
Ordförande i Koloniträdgårdsförbundets region Västerbotten

Mari Winter, 070-743 11 90
Vice förbundsordförande Koloniträdgårdsförbundets förbundsstyrelse