Redovisa din plantering!

Redovisa din plantering!

Vad roligt att du har planterat och vill vara med i Koloniträdgårdsförbundets trädkampanj. Genom din registrering kan vi sammanställa antalet planterade träd och buskar och förhoppningsvis nå målet på minst 1 000 stycken. 

När du har skickat in ditt bidrag kommer du att kunna ladda ned ditt planteringsdiplom. Diplomet är anpassat för publicering på sociala medier och vi hoppas att du vill vara med och dela vår kampanj för mångfald på kolonin.

Vi kommer att lotta ut ett antal priser som tack för din plantering. Därför behöver vi ditt namn och din adress. De enda uppgifterna som kan komma att publiceras på sociala medier är postadress och koloniförening, för att kunna visa var planteringen är gjord.

Observera att alla uppgifter hanteras enligt GDPR. Registrerade uppgifter sparas under kampanjtiden (mars 2020 tom aug 2021) och raderas därefter. Enbart bilder, ort och förening får publiceras på det sätt som framgår av registreringsformuläret.

Registrera din plantering här:

Jag har planterat följande
Ladda gärna upp en bild på det du har planterat. Genom att göra det ger du oss tillåtelse att använda den på förbundets sociala medier tillsammans med information om var den är planterad.